Banken

Banken uit Amsterdam van Gerard Keune

Bij het aanschaffen van nieuwe banken spelen factoren als functionaliteit, comfort en stijl een belangrijke rol. Een bankstel vinden dat aan al uw wensen voldoet is daarom niet altijd eenvoudig. Bij Gerard Keune Meubelen maken wij onze banken voor u op maat. De banken worden door vakmannen uit o.a. Amsterdam ambachtelijk en met passie gemaakt. Met bijna 50 jaar ervaring leveren wij kwalitatieve en unieke bankstellen compleet naar uw wens. Verrijk uw interieur met een op maat gemaakte bank van Gerard Keune.

Bankstellen op maat: uw wens is ons doel

Banken zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Toch komt het vaak voor dat u een bank vindt welke het juiste model heeft, maar niet de gewenste kleur of stof. Gerard Keune Meubelen biedt u de oplossing! Wij kunnen naar uw wens het model bank voorzien van iedere gewenste kleur of stof. Zo past uw bank perfect bij de rest van uw interieur. Maak bij het uitzoeken van uw bank de volgende keuzes:

  • De kleur van de bank
  • De stof van de bank
  • Het model
  • Hoeveel zits de bank moet zijn

Neem contact op

Laat u inspireren door onze eerdere opdrachten of neem direct contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Ruime keuze in model, materiaal, stof en kleur

Of u nu een appartement in Amsterdam heeft of een vrijstaande villa, bij Gerard Keune kiest u het model dat bij uw inrichting past. Om tot de juiste keuze voor uw bank te komen kunt u bij Gerard Keune bovendien bijna altijd kiezen welke materialen worden gebruikt en op welke manier uw bank wordt afgewerkt. Zo bieden wij qua materialen een tal aan mogelijkheden. Houten, stoffen maar ook leren banken. Alle banken zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren en typen stof. Dankzij ons ruime aanbod aan mogelijkheden bent u gegarandeerd van een bank dat perfect is voor uw interieur.

Kwaliteit van onze banken

Gerard Keune Meubelen heeft met bijna 50 jaar ervaring al vele meubelen geproduceerd en verkocht. Hierdoor hebben wij al een tal interieurs verrijkt met een unieke bank. Wij streven te allen tijden naar hoge kwaliteit banken die perfect op de wens van de klant aansluiten. Heeft u een specifieke wens voor een bank? Neem dan contact op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van een bank op maat.

Onze showroom nabij Amsterdam

Bent u benieuwd hoe onze banken er in het echt uit zien of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het op maat maken van uw bank? Kom dan gerust langs in onze showroom. Onze showroom in Uithoorn is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en omstreken. U bent bij Gerard Keune Meubelen altijd welkom, onze medewerkers zullen u te allen tijden met veel plezier ontvangen.

Heeft u al een bank besteld? In regio Amsterdam bezorgt Gerard Keune Meubelen uw banken gratis bij u thuis.

Accessoires bij een bank

Bent u naast een bank op zoek naar nog meer meubelen om uw interieur compleet te maken? Gerard Keune heeft een brede selectie aan meubelen. Denk bijvoorbeeld aan een Tv-meubel, een mooi dressoir of een oud eiken eettafel. Ook deze meubelen worden op maat gemaakt.