Boekenkasten op maat

Onze meubelmakers maken unieke boekenkasten op maat, precies zoals u dat wilt. Wij ontwerpen elke boekenkast naar uw wensen en vervaardigen de kasten in onze eigen werkplaats. Bovendien kan elke kast in vele afmetingen en houtsoorten gemaakt worden; onze vakmensen staan garant voor een prachtig eindresultaat.

  • Boekenkasten op maat gemaakt in vele houtsoorten
  • Op basis van uw gewenste design ontworpen en vervaardigd
  • Een ambachtelijke en met de hand vervaardigde kast
  • Gratis thuis geleverd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe boekenkast? Neem hieronder eens een kijkje in onze collectie handgemaakte boekenkasten. U kunt ook direct contact opnemen om uw wensen voor een boekenkast op maat te bespreken.

Boekenkast op maat laten maken door Gerard Keune Meubels

Onze ambachtelijke boekenkasten kunnen in allerlei uitvoeringen gemaakt worden, bijvoorbeeld met (verstelbare) planken of planken gecombineerd met deuren en laden. Daarnaast kunnen wij een boekenkast inbouwen tussen twee muren of in een nis. Wij maken onze boekenkasten in alle houtsoorten, zoals geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak en grenen.

Wat kost een maatwerk boekenkast?

Omdat elke boekenkast maatwerk is, variëren de kosten sterk per kast. Als u inzicht wenst in de kosten van een kast op maat, adviseren we u om een afspraak te maken met een van onze meubelmakers. Zij bespreken het gewenste design graag met u en geven u inzicht in de mogelijkheden. Op basis van uw wensen ontvangt u gratis een vrijblijvende kostenindicatie voor het ontwerpen, bouwen en leveren van uw nieuwe boekenkast.

>> Terug naar alle kasten