Boekenkasten op maat

Onze meubelmakers maken unieke boekenkasten op maat, precies zoals u dat wilt. Wij ontwerpen elke boekenkast naar uw wensen en vervaardigen de kasten in onze eigen werkplaats. Bovendien kan elke kast in vele afmetingen en houtsoorten gemaakt worden; onze vakmensen staan garant voor een prachtig eindresultaat.

  • Boekenkasten op maat gemaakt in vele houtsoorten
  • Op basis van uw gewenste design ontworpen en vervaardigd
  • Een ambachtelijke en met de hand vervaardigde kast
  • Gratis thuis geleverd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe boekenkast? Neem hieronder eens een kijkje in onze collectie handgemaakte boekenkasten. U kunt ook direct contact opnemen om uw wensen voor een boekenkast op maat te bespreken.

Onze op maat gemaakte boekenkasten

Boekenkast op maat laten maken door Gerard Keune Meubels

Onze boekenkasten kunnen in allerlei uitvoeringen gemaakt worden, bijvoorbeeld met (verstelbare) planken of planken gecombineerd met deuren en laden. Daarnaast kunnen wij een boekenkast inbouwen tussen twee muren of in een nis. Wij maken onze boekenkasten in alle houtsoorten, zoals geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak en grenen.

Als u een boekenkast op maat laat maken door Gerard Keune, dan ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bezoek de winkel in Uithoorn, stuur een mail of pak de telefoon en bespreek uw ideeën met een van onze adviseurs.

Stap 2: Gezamenlijk met u werken we al uw ideeën uit en zetten we een eerste ontwerp op papier.

Stap 3: Op basis van dit ontwerp maken we vervolgens een offerte op

Stap 4: Bent u akkoord met de offerte? Dan werken we alles tot in de kleinste detail uit.

Stap 5: We gaan aan de slag met het maken van uw boekenkast

Stap 6: Nadat uw meubel is gemaakt, wordt het bezorgd op uw woonadres en kunt u genieten van uw boekenkast op maat!

Boekenkast met integratie van multimedia

Bij Gerard Keune bieden we u de optie om een boekenkast samen te stellen waarin u zowel uw TV als stereo-installatie kwijt kunt. Of u nu een verzameling dvd's, Blu-rays, gameconsoles, stereosystemen of zelfs een televisie wilt opnemen, een op maat gemaakte boekenkast kan worden ontworpen met speciale vakken, nissen en uitsparingen om al uw apparaten netjes en georganiseerd te houden. Dit elimineert rommelige snoeren en biedt de ruimte een gestroomlijnde en opgeruimde uitstraling.

Op maat gemaakte boekenkast in verschillende stijlen

Onze boekenkasten kunnen worden aangepast aan verschillende interieurontwerpen en bieden talloze mogelijkheden om uw persoonlijke smaak uit te drukken. Verschillende stijlen van op maat gemaakte boekenkasten passen bij uiteenlopende esthetische voorkeuren.

Klassieke, moderne, industriële, rustieke, zwevende boekenplanken en op maat gemaakte bibliotheekmuren zijn enkele stijlen om te overwegen. Ongeacht de gekozen stijl, bieden onze op maat gemaakte boekenkasten de flexibiliteit om uw boekencollectie op een georganiseerde en esthetische manier weer te geven.

Onze materialen

Bij Gerard Keune staan we voor kwaliteit. We maken daarom ook enkel gebruik van de beste materialen. Zo werken we met de beste kwaliteit oud eiken, maar ook met teak, grenen, vuren, kersen, mahonie, metaal en glas. Koopt u een op maat gemaakt boekenkast bij Gerard Keune? Dan weet u zeker dat u jarenlang plezier gaat hebben van uw aankoop.

Wat kost een maatwerk boekenkast?

Omdat elke boekenkast maatwerk is, variëren de kosten sterk per kast. Als u inzicht wenst in de kosten van een kast op maat, adviseren we u om een afspraak te maken met een van onze meubelmakers. Zij bespreken het gewenste design graag met u en geven u inzicht in de mogelijkheden. Op basis van uw wensen ontvangt u gratis een vrijblijvende kostenindicatie voor het ontwerpen, bouwen en leveren van uw nieuwe boekenkast.