Oud eiken

Betrekkelijk nieuw in ons assortiment zijn meubelen vervaardigd van origineel oud eiken. Hiervoor worden oude steunbalken van 10 tot 25 cm. dikte gebruikt, afkomstig uit afgebroken boerderijen en huizen, welke gebouwd zijn tussen 1800 en 1940.

Na het doorzagen van deze enorme balken worden de delen op dikte gebracht. De buitenzijden van de balken vormen uiteindelijk het ‘gezicht’ van het meubel. Elk meubel is daarom uniek van uitstraling maar ook uniek van vorm: U als klant kunt namelijk uw eigen meubelontwerp door ons laten maken van dit uitzonderlijke materiaal. De originele sleetsheids van het oud eiken en het vakmanschap van de meubelmakers geven de prachtige 6 tot 10 cm. dikke tafelbladen, de sfeervolle dressoirs, tv kasten, boekenkasten of wat dan ook, een uitzonderlijk en tijdloos karakter, passend in elk interieur of kantoor.

Getoond 1–64 van 6712

Oude eiken tafels op maat

Bent u op zoek naar een meubelwinkel dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oude eiken tafels op maat? Dan bent u bij Gerard Keune Meubelen aan het juiste adres. In de eerste fase van het op maat fabriceren van een oude eiken tafel brengen wij de wensen van de klant in kaart. Hierbij houden wij onder andere rekening met de afmeting van de oud eiken tafel. Wanneer de wensen in kaart zijn gebracht zullen wij een start maken met het maken van een ontwerp. Vervolgens zullen wij na goedkeuring van het ontwerp starten met het ontwikkelen van de oude eiken tafel.

De afgelopen jaren hebben wij al vele eiken meubelen gefabriceerd welke aansloten op de uiteenlopende wensen van de klant. Door de vele projecten die wij de afgelopen jaren hebben afgeleverd, bent u bij Gerard Keune Meubelen verzekerd van een ervaren en vakkundige meubelmaker.

Bezoek de showroom

Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over onze oud eiken tafels? Neem dan gerust contact met ons op. Gerard Keune Meubelen staat graag voor u klaar om een passend antwoord te geven op uw vraag.