Dureco vloeren

Wanneer u op zoek bent naar een vloer die enerzijds milieuvriendelijk is en anderzijds toch waterafstotend is, dan is een Dureco vloer van Ter Huere de perfecte vloer. Bij Gerard Keune regelen we alles van a tot z. We hebben namelijk niet alleen vloeren, maar ook ondervloeren en plinten passend bij de Dureco vloeren in ons assortiment. Uiteraard zorgen we ook voor een vakkundige plaatsing van de vloer, zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Dureco: de plasticvrije en waterbestendige vloer

De Dureco vloer van Ter Huere is een plasticvrije vloer. De vloer bestaat namelijk voornamelijk uit duurzame materialen, zoals houtvezels. Dit betekent echter niet dat de vloer daardoor kwetsbaar is in gebruik. Sterker nog, de vloer is zeer waterbestendig. Dit komt door de speciale SEAL-technologie die het bedrijf toepast. Hierdoor is de vloer tot wel 24 uur waterafstotend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft.

De voordelen van een Dureco vloer op een rijtje

Kiest u voor een Dureco vloer bij Gerard Keune? Dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Gezond wonen: de vloer is gemaakt van natuurlijke grondstoffen
  • Waterbestendig: beschermt tot 24 uur tegen vocht door de SEAL-technologie
  • Eenvoudig gelegd: voorzien van een intelligente klikverbinding
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Benieuwd naar de diverse varianten van de Dureco vloer? Kom dan langs in onze winkel. We vertellen u graag meer over deze natuurlijke vloersoort.

De diverse Dureco vloeren

De Dureco vloeren zijn onderverdeeld in twee verschillende collecties, namelijk de Classic Line collectie en de Stone Line collectie. De vloeren in de Classic Line collectie vertegenwoordigen de meest traditierijke en oorspronkelijke vorm van een houten vloer. De Stone line vloeren hebben een natuurstenen look.  

Contact opnemen met Gerard Keune

Wilt u weten of een Dureco vloer de ideale oplossing is? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0287-561633 of mail naar info@gerardkeune.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Uithoorn.