Hywood vloeren

Is uw vloer toe aan vervanging en wilt u een praktische, comfortabele en stijlvolle vloer? Ga dan voor een houten hybride Hywood vloer. Deze vloer is voor het grootste deel gemaakt van echt hout, maar is door innovatieve technieken zeer sterk en waterbestendig. Zo ziet uw vloer er over 10 jaar nog steeds goed uit! Ons vakkundige team legt uw nieuwe Hywood vloer graag.

Bel ons Maak een afspraak

Meer weten over dit type vloer of wilt u de vloer bekijken? Kom langs bij onze winkel in Uithoorn of neem contact met ons op via de buttons. We adviseren u graag. Door het maken van een afspraak weet u zeker dat we u in de winkel kunnen helpen.

De Hywood vloer is een zeer sterke vloer

Een (hybride) houten vloer die zeer kras-, vuil- en waterbestendig is: dat is een Hywood vloer in een notendop. De duurzame eigenschappen worden mede mogelijk gemaakt door de samenstelling van de planken. Een Hywood plank is opgebouwd uit 6 lagen, waarvan 2 lagen van echt hout zijn. De rest van de lagen zorgen voor de bestendigheid en stevigheid van de plank. Hiervoor worden er drie innovatieve technieken gebruikt:

  • Wood-Powder: de vloer is voorzien van 2 lagen Wood-Powder, bestaande uit houtpoeder en edelharsen, waardoor er geen diepe krassen en drukplekken ontstaan.
  • Aqua Seal: de Aqua Seal zorgt voor de beste bescherming tegen vocht.
  • Nature Protec: Nature Protec is een speciale coating die zorgt voor een verzegeld oppervlak en extra hardheid, waardoor de vloer beschermd is tegen vuil en krassen.

Bovendien zijn Hywood vloeren bijzonder geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Een vloer die past bij uw stijl en interieur

Ter Hürne, de fabrikant van de Hywood vloeren, heeft drie verschillende collecties uitgebracht. Zo kiest u altijd voor een vloer die helemaal past bij uw stijl en interieur.

Classic collectie

Met een échte klassieker zit u altijd goed. De planken uit de Classic Collectie zijn gemaakt van de houtsoorten eiken, noten en essen. De plank is 2197 mm lang, 233 mm breed en 11 mm dik. Wilt u liever een minder brede plank? Dat kan! De planken zijn ook verkrijgbaar met een breedte van 205 mm.

Noblesse collectie

Een ruimtelijke uitstraling creëert u met een vloer uit de Noblesse Collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de extra brede planken en de matte look. De vloer is gemaakt van Europees eikenhout. De plank is 2375 mm lang, 270 mm breed en 11 mm dik.

Herringbone collectie

Wilt u een vloer met een elegante en moderne uitstraling? Ga dan voor de Hywood visgraat vloer. De plank heeft de volgende afmetingen: 774 x 129 mm. Het is ook mogelijk om een brede of extra brede plank te kiezen met het visgraatmotief.

De verschillende collecties, kleuren en formaten vindt u in onze winkel.

Het leggen van een Hywood vloer

Een Hywood vloer is voorzien van een kliksysteem, waardoor hij eenvoudig te leggen is. Daarnaast is het mogelijk om de vloer te verlijmen op een dekvloer. Legt u de vloer liever niet zelf? Het vakkundige team van Gerard Keune neemt deze taak graag van u over.

Bel ons Maak een afspraak

Meer weten over de Hywood vloer? Neem contact op met Gerard Keune of kom langs in de showroom.