Teakhouten tafels op maat

Een teakhouten tafel komt in veel huishoudens terug. Dit is niet gek, teakhout is namelijk een zeer sterke en mooie houtsoort. Deze tafels kunnen tegen een stootje en intensief gebruik. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook in huishoudens zonder kinderen doen ze het erg goed. Laat uw teakhouten tafel op maat maken door de vakmannen van Gerard Keune.

  • Een unieke teakhouten tafel op maat gemaakt
  • Showroom vol inspiratie

Teakhouten eettafel

Onze showroom staat vol met onder andere prachtige teakhouten tafels. Dit zijn standaard en tafels met standaard afmetingen. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte tafel? Ook deze kunnen we leveren. Onze meubelbouwers zijn echte vakmannen en zijn daarnaast gespecialiseerd in het werken met verschillende houtsoorten. Weet u nog niet precies wat u wilt en heeft u advies nodig bij het maken van een keuze? Door onze jarenlange ervaring kunnen we van uw wensen en ideeën een prachtige eettafel op maat maken.

Teakhouten salontafel

Wilt u van uw interieur een geheel maken? Kies dan naast uw teakhouten eettafel een bijpassende salontafel. Onze meubelmakers luisteren naar uw wensen en maken uw salontafel op maat. Zo kunt u uw salontafel bijvoorbeeld rechthoekig, rond of vierkant laten maken. Indien u veel tijdschriften leest of veel afstandsbedieningen heeft, is een salontafel met een onderblad iets voor u. Hierop kunt u dingen opbergen, waardoor het bovenblad vrij blijft voor glazen, koffiekopjes, borden en snacks.

Teakhouten bijzettafel

Bent u op zoek naar een klein bijzettafeltje voor naast de stoel of bank? Bij Gerard Keune leveren we standaard modellen, maar kunnen we ook een teakhouten bijzettafel ontwerpen en op maat maken.
Zo is uw interieur in een keer compleet.

Offerte aanvragen

Om te weten wat we met uw ideeën kunnen doen, belt u naar 0297-561 633 en vraag direct een offerte aan. We gaan met u in gesprek en gaan daarna graag voor u aan de slag. Het duurt enkele weken om de tafel te maken. Wanneer deze af is, heeft u een uniek exemplaar in uw huis staan.