Antieke kasten

Bekijk het assortiment antieke kasten van Gerard Keune en koop een authentieke, houten kast van antiek om uw interieur te verfraaien. Op onze website doet u inspiratie op en ziet u een greep uit ons aanbod, zoals een servieskasten van notenhout en andere klassieke kasten. Naast verkoop van antiek, kopen we ook antieke meubels in. Ingekocht antiek knappen we op, waarbij we de details intact laten en de originele staat behouden.

  • Inkoop en verkoop van antiek
  • Antiek eiken-, ebben- en mahoniehout
  • Vele soorten antieke kasten

Heeft u al een antieke kast gezien die een mooie aanvulling zou zijn op uw interieur? Neem dan contact op door te bellen naar 0297 – 561 633 en informeer naar de mogelijkheden. Wij bezorgen gratis in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Vele soorten antieke kasten

In het aanbod van Gerard Keune Antiek vindt u vele soorten kasten van verschillende houtsoorten. Naast open en dichte servieskasten verkopen we ook kasten uit de 17e-, 18e- en 19e-eeuw.

Kom langs in onze showroom in Uitgeest, nabij Amsterdam om al ons antiek te bekijken. Bespreek uw wensen met een van onze antiekkenners en we gaan direct op zoek om een geschikte kast voor u te vinden. We kunnen u dan ook direct de prijzen van onze kasten geven.

Antiek inkopen en verkopen

Naast verkoop van antiek, kopen we ook meubels op. Heeft u antiek thuis staan of kent u iemand die een antiekinkoper zoekt? Neem dan contact met ons op. In onze werkplaats knappen we de meubels op, waarna we ze doorverkopen. Door deze tweedehands antieke meubels van een nieuwe beschermlaag met verf, was of beits te voorzien gaan ze weer jarenlang mee. Onze unieke manier van werken, waarbij onze meubelmakers alles met de hand doen, zorgt ervoor dat het antiek geen waarde verliest. Het authentieke materiaal behoudt zijn uitstraling, zodat het een mooie aanvulling op elk interieur is.

Wilt u uw kast op laten knappen? Neem dan contact op door te bellen naar 0297 – 561 633 of door een e-mail te sturen naar info@gerardkeune.nl. Laat uw kast bijvoorbeeld behandelen met een verf-of wasbeurt: de mogelijkheden van onze renovatie- en restauraties zijn eindeloos.

Overige antieke meubelen

Vul een antieke kast aan met een van onze andere antieke meubels om een brocant en klassiek interieur te creëren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook antieke tafels, stoelen en decoratiemateriaal. Met een kandelaar, bronzen beeld of servies kleedt u uw woonkamer verder aan om de gewenste oude sfeer te scheppen.