Vitrinekast op maat

Een vitrinekast op maat is perfect om uw spullen op een decoratieve manier te laten zien. Om ervoor te zorgen dat de kast goed aansluit bij uw interieur, wordt de vitrinekast op maat gemaakt. Zo kunt u zelf het formaat, de houtsoort, de kleur en het aantal deuren en lades bepalen. Iedere vitrinekast wordt gerealiseerd met ambachtelijk handwerk. Voor een flinke dosis inspiratie nodigen wij u van harte uit in onze showroom van 1.000 m² inUithoorn. Hier vindt u verschillende op maat gemaakte vitrinekasten.

Een vitrinekast: wat is het?

Bij een vitrinekast kan de inhoud van meerdere kanten worden bekeken. In de meeste gevallen is de kast van boven naar beneden voorzien van glas voor een optimaal zicht. De term vitrinekast trekken we tegenwoordig iets breder. Kasten die alleen aan de bovenkant glas hebben en aan de onderkant dichte deuren heten ook een vitrinekast.

De authentieke kasten kunnen in alle houtsoorten worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak en grenen. Om een optimaal resultaat te bieden, kunnen de kasten ook worden gemaakt van poli geslepen glas. Het geheel kan helemaal worden afgemaakt met led- of hallogeenverlichting.

Ga voor een uniek exemplaar: laat uw vitrinekast op maat maken

Onze vakkundige meubelmakers zijn gespecialiseerd in het op maat maken van vitrinekasten. Aan de hand van uw wensen, de wenselijke afmeting, kleur en houtsoort maken wij een ontwerp op maat. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de verschillende houtsoorten en de mogelijkheden.

Naast vitrinekasten maken wij ook boekenkasten, tv kasten, ladekasten, linnenkasten, dressoirs en winkelkasten op maat.

De prijs van een vitrinekast op maat

Zoals de kop eigenlijk al zegt is een authentiek handgemaakte vitrinekast maatwerk. Iedere kast is uniek en anders dan de vorige, waardoor wij geen vaste bedragen handhaven. De prijs wordt berekend op basis van de afmeting, het materiaal en de verwachte arbeidsuren die in de kast worden gestopt. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van uw eigen unieke vitrinekast maken wij eerst een ontwerp op maat. Indien het ontwerp is zoals u in gedachten heeft, maken wij op basis van uw wensen, de gewenste afmeting en de houtsoort een prijsindicatie. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Gratis thuisbezorgd

Wanneer u woonachtig bent in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht wordt de handgemaakte vitrinekast gratis thuisbezorgd. Hieronder vallen onder andere de steden Groot-Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda.

Bekijk de vitrinekasten in onze showroom

Bekijk onze vitrinekasten op maat in onze showroom in Uithoorn. Gerard Keune Meubelen heeft een showroom van maar liefst 1.000 m2. In onze fysieke winkel zijn alle vitrinekasten op maat uitgestald, zodat u inspiratie op kunt doen. Zijn er meerdere modellen die u aanspreken? Geen probleem. Doordat wij alle vitrinekasten op maat maken, kunnen wij onder andere diverse stijlen, verschillende houtsoorten en kleuren samenvoegen. Wij maken een ontwerp aan de hand van uw wensen, zodat u straks de kast van uw dromen heeft.

Contact opnemen met Gerard Keune Meubelen

Voor een klein beetje inspiratie vindt u op onze website een aantal voorbeelden. Voor meer informatie over afmetingen, kleuren of houtsoorten of de mogelijkheden kunt u contact opnemen door te bellen naar 029 756 1633 of een e-mail te sturen naar info@gerardkeune.nl. Onze klantenservice is op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten