Vitrinekasten op maat

Meubels op maat: vitrinekasten.

Een vitrinekast is in basis bedoeld om allerlei mooie spullen te tonen aan anderen. Meestal zijn deze kasten van boven naar beneden voorzien van glas. Ook geldt dit voor de zijkanten. Toch noemen we een kast met aan de bovenzijde glas en aan de onderzijde dichte deuren ook een vitrinekast. Het heeft een bredere betekenis gekregen.

Onze vitrinekasten kunnen in alle houtsoorten worden gemaakt, zoals van geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak, grenen, etc., etc. uitgevoerd naar de wens van de klant. De planken kunnen ook worden gemaakt van poli geslepen glas en uitgelicht door led- of halogeenverlichting.

Andere kasten die wij veel op maat maken zijn: boekenkasten, TV kasten, ladekasten, linnenkasten, dressoirs en winkelkasten.

Bezorgen meubels Amsterdam e.o.

Bezorgen doen wij gratis in onze regio, waaronder : Groot Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Leiden, Alphen a/d Rijn, Gouda. Kortom: de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Kom langs in onze winkel aan de Schans te Uithoorn en laat u informeren over al onze mogelijkheden.

>> Terug naar alle kasten