Tafels op maat

Een tafel op maat past altijd perfect in uw interieur. Laat uw ideale tafel volledig op maat maken door een ambachtelijke meubelmaker.

  • Handgemaakte tafels op maat
  • Grote showroom in Uithoorn
  • Uw tafel op maat gratis bezorgd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Op onze website kunt u inspiratie opdoen voor een tafel op maat, waaronder kloostertafels, robuuste eettafels, salontafels, sidetables, eettafels en eiken tafels. Wij hebben alle recente projecten op deze pagina verzameld. Ziet u een tafel die bij uw smaak past? Laat het ons dan weten bij de offerte aanvraag. Wij nemen de specificaties van deze tafel, in combinatie met uw andere wensen, mee in de prijsberekening. Ziet u elders op het internet een mooie tafel? Zet dan de link bij uw aanvraag.

Getoond 1–64 van 11312

Prijsopgave voor een tafel op maat

De tafels op maat van Gerard Keune zijn ambachtelijk handwerk. Elke tafel is dan ook uniek. Het materiaal, de afmetingen en de afwerking kunnen per tafel verschillen. De prijs is dan ook niet op voorhand te bepalen. Wij snappen echter ook dat u eerst een beeld wilt hebben van de prijs en van het mogelijke eindresultaat. Wij maken dan ook graag een ontwerp met bijbehorende prijsopgave voor u, voordat u de opdracht definitief maakt. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en de prijs, dan gaan we voor u aan de slag.

Uw tafel op maat gratis thuisbezorgd

Bezorgen doen wij gratis in onze regio: Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Leiden, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum en Bussum. Kortom, de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wilt u een tafel laten bezorgen in een ander deel van Nederland? Neem dan eerst contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tafels in onze showroom

Kom langs in onze showroom te Uithoorn en laat u informeren over alle mogelijkheden omtrent een tafel op maat. In onze showroom hebben wij vele standaard modellen tafels staan. U kunt hier inspiratie opdoen en een beeld krijgen van de verschillende modellen en materialen. Onze ontwerper gaat vervolgens met u aan de slag om de perfecte tafel te ontwerpen.

De voordelen van een tafel op maat

Met een tafel op maat weet u zeker dat het materiaal en het ontwerp perfect passen binnen uw woon- of werkomgeving. Tafels zijn leverbaar in vele houtsoorten, modellen en maten. De tafels van origineel oud eiken staan momenteel volop in de belangstelling, maar ook van teakhout, grenen, kersen en nieuw eiken worden veel (eet)tafels gemaakt. Alles is mogelijk met een tafel op maat: authentieke kloostertafels van oud eiken, ovale vergadertafels van prachtig teakhout of eikenhouten bureautafels. Ook de kleur en type afwerking bepaalt u zelf: beits met lak of was, hoogwaardige meubelolie of een bijna onzichtbare beschermlaag. Weet u niet zeker welke houtsoort of afwerking past in uw interieur? Onze meubelmakers adviseren u graag.

Daarnaast kunt u met een tafel op maat een ruimte optimaal benutten. Onze tafels passen namelijk altijd perfect op de plek waar ze komen te staan. Het meetwerk is daarbij essentieel. Onze medewerkers geven u graag meetinstructies of ze komen persoonlijk langs om de ruimte op te meten.

Vragen over een tafel op maat

Heeft u vragen over een tafel op maat? Neem dan contact op met Gerard Keune Meubelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297 561 633 of per e-mail via info@gerardkeune.nl. U kunt tijdens openingstijden ook altijd langskomen in onze winkel in Uithoorn.