Antieke tafels

Bekijk ons aanbod antieke tafels en vind het perfecte authentieke meubel om uw interieur te verfraaien. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van antiek hebben wij een groot netwerk van antiekliefhebbers opgebouwd waar we onze antieke tafels en andere meubels inkopen. Dit is antiek van de hoogste kwaliteit dat we op aanvraag ook restaureren. Doe inspiratie op met onze antieke tafels of kom langs in de showroom en bekijk ons complete aanbod.

  • In- en verkoop van antieke tafels
  • Vele tafelsoorten: van eettafels tot salontafels
  • Ook restauratie van antiek

Soorten antieke tafels

Het assortiment antieke tafels op onze website breidt continu uit: nieuw antiek plaatsen we op de website ter inspiratie. Van een Oostenrijkse salontafel uit de 19e eeuw tot een oud-Hollandse coulissetafel: hier vindt u alle salon- en eettafels, ronde tafels en sidetables die wij eerder hebben ingekocht, gerestaureerd en doorverkocht. Naast de projecten op de website vindt u in onze showroom ook vele antieke tafels, zoals grenen en eikenhouten tafels. Kom langs in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken of neem contact op door te bellen naar 0297 – 561 633.

Eettafels

In onze showroom vindt u vele soorten antieke eettafels van verschillende houtsoorten, maar de eettafel die eruit springt is de eiken betaaltafel uit de 17e eeuw. Deze eikenhouten tafel beschikt over een 19e-eeuws tafelblad en verkeert nog in uitstekende staat. Het onderstel is afgewerkt met prachtige, handgemaakte details. De tafel is uitermate geschikt als eettafel in een hedendaags interieur en heeft met twee laden voldoende opbergruimte.

Restauratie van antiek

Onze passie voor antiek ziet u terug in onze showroom van ca. 1000 m². Sinds onze opening in de jaren zestig staan antieke meubels hier centraal. We zijn begonnen als inkoper van antiek, omdat we onder andere veel antieke tafels kregen aangeboden. Dit antiek hebben we vervolgens na restauratie weer doorverkocht. In de loop der jaren hebben we ons zo verder gespecialiseerd in de restauratie van antiek en maatwerk meubels. We zijn antieke tafels gaan behandelen voor onze opdrachtgevers, waarbij we ze bijvoorbeeld in de was zetten of beitsen. Hiermee is een antieke tafel eenvoudig te voorzien van een nieuwe beschermlaag, zodat deze weer jaren meegaat en niet poreus wordt.

Meer antieke meubels

Naast tafels vindt u in ons assortiment ook vele antieke stoelen, kasten en decoraties. Bekijk de meubels voor inspiratie of kom langs in onze showroom. Hier vindt u voor vrijwel iedere interieurstijl een passend, antiek meubel. Kies uit de vele houtsoorten, kleuren en patronen en vul uw interieur aan met een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk. Verder hebben we vele antieke decoratie-items, zoals vazen, servies en kandelaren.

Overige meubels

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel? Bekijk dan eens onze op maat gemaakte tafels, bijzettafels, eettafels en eiken tafels voor inspiratie. Hier vindt u foto’s van meubels die we eerder op maat hebben gemaakt. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden van onze meubels eindeloos: wij creëren elk meubel geheel naar wens, eventueel met een antieke uitstraling. We kunnen uw tafels niet alleen opknappen, maar ook vernieuwen met bolpoten of een spiegel. Stoelen op maat maken die bij uw eettafel passen behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op om uw wensen door te spreken met een van onze meubelmakers.