Unieke zakelijke meubels op maat

 • Bij Gerard Keune Meubelen begrijpen we het belang van zakelijke meubels in professionele ruimtes. De meubels moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passend bij uw bedrijfsuitstraling. Vandaar bieden we de mogelijkheid om uw kantoor meubels samen te stellen op maat, zodat deze perfect passen bij uw wensen voor de zakelijke ruimte.

  • Meubels gemaakt met traditioneel vakmanschap
  • Meer dan 1000 m² showroom in Uithoorn met maatwerk meubels
  • Gratis thuisbezorgd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Zakelijke meubels op maat

Bent u op zoek naar meubels die specifiek aansluiten bij uw zakelijke omgeving? Bij Gerard Keune Meubelen maken we unieke kantoor meubels op basis van uw wens en ons advies. Of het nu gaat om vergadertafels, balies of meubels voor wachtruimtes, we leveren altijd maatwerk met hoge kwaliteit hout.

Onze zakelijke meubels op maat zijn ideaal voor:

 • Vergaderruimtes: ruime tafels die geschikt zijn voor al uw vergaderingen en brainstormsessies.
 • Directiekantoren: stijlvolle en functionele meubels voor directiekantoren.
 • Balies: voor open werkruimtes en ontvangstbalies die indruk maken op uw bezoekers.
 • Projectruimtes: tafels die samenwerking en creativiteit bevorderen.
 • Ontmoetingsplekken: comfortabele en uitnodigende meubels voor wachtruimtes en ontmoetingsruimtes.
 • Houten meubels van hoge kwaliteit

  Onze houten meubels zijn gemaakt van de beste materialen, zoals: oud eiken, teak, grenen, vuren, kersen en mahonie. Ons team combineert vakmanschap met hoogwaardige houtsoorten om unieke meubels te creëren die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Uw visie werken we samen uit tot een mooi en praktisch meubel voor uw zakelijke ruimtes. Weet u niet zeker welke houtsoort of afwerking past bij uw interieur? Neem contact op met onze meubelmakers, we adviseren u graag.

De voordelen van zakelijke meubels op maat

Kantoormeubelen die qua stijl én afmetingen precies passen in uw kantoor, dat vindt u zelden. De maatvoering voor kantoormeubelen is vaak standaard, waardoor u ruimte tekortkomt of overhoudt. Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken, past uw meubilair perfect. Daarnaast krijgt u een kantoorinrichting geheel in uw gewenste stijl. Ook de kleur en het type afwerking bepaalt u zelf: beits met lak of was, hoogwaardige meubelolie of een bijna onzichtbare beschermlaag. We passen de meubels exact aan op uw visie.

Prijsopgave voor meubels op maat

Naar welk meubel u ook op zoek bent, we zorgen dat u een uniek meubel op maat ontvangt. Doordat de meubels elk uniek worden ontworpen, variëren de kosten afhankelijk van de afmetingen, het materiaal en de arbeidsuren. Na akkoord op het ontwerp ontvangt u een gedetailleerde prijsindicatie van ons. Dit bespaart u onverwachte kosten. Hiernaast bezorgen we onze meubels gratis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Contact met Gerard Keune Meubelen

Heeft u een idee voor een uniek meubelstuk dat u samen met ons wilt uitwerken? Neem dan contact met ons op via 0287-561633 of stuur een e-mail naar info@gerardkeune.nl om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij helpen u graag van ontwerp tot productie en plaatsing, en zorgen dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe meubels.