Eettafels op maat

Onze maatwerk eettafels worden met de hand vervaardigd door meubelmakers met jarenlange ervaring. Wij maken eettafels op maat van duurzame houtsoorten, volledig afgestemd op uw wensen.

  • Een unieke eettafel afgestemd op uw wensen
  • Keuze uit diverse houtsoorten, zoals eiken en teak
  • Gratis thuisbezorgd in Amsterdam en omgeving

Op onze website vindt u een bron aan eettafelinspiraties en maatwerkprojecten. Het zijn uitsluitend meubels op maat die met de hand zijn vervaardigd door onze meubelmakers. Heeft u een tafel gezien die uw interesse heeft gewekt of heeft u elders een eettafel gezien die u op basis van uw unieke wensen na wilt laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een kostenindicatie van uw eettafel op maat.

Kostenindicatie van een op maat gemaakte eettafel

Alle eettafels die u op onze website ziet, zijn uniek en gemaakt naar persoonlijke wensen. Omdat elke tafel maatwerk is, lopen de kosten uiteen. De prijs van de tafel wordt bepaald door de houtsoort, de afmetingen en de gekozen afwerking. Heeft u een eettafel gezien die u aanspreekt en zou u graag een kostenindicatie ontvangen: geen enkel probleem. Vul ons offerteformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is uiteraard ook mogelijk om de tafel verder te laten personaliseren. Geef uw wensen door via het formulier en een van onze meubelspecialisten neemt contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens maken we een ontwerp inclusief kostenindicatie voor u. Wanneer u akkoord geeft voor de opdracht, zal de eettafel op maat gemaakt worden door onze meubelmakers.

Wat zijn de mogelijkheden van een eettafel op maat?

Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van maatwerk eettafels die wij vervaardigd hebben. Elke tafel is uit te breiden of aan te passen naar uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn onbeperkt: wij kunnen elke houtsoort in de eettafel verwerken en deze verder op maat maken met door u gewenste details, zoals een stalen frame, wieltjes, RVS tafelpoten, maar natuurlijk ook verschillende vormen tafelbladen.

Als u zelf al een idee heeft hoe uw ideale eettafel eruitziet, schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met u. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u rustig rondlopen en inspiratie opdoen met onze eettafels en andere meubels op maat.

Eettafels op maat van eiken en andere houtsoorten

De eettafels die wij op maat maken worden vervaardigd van originele en duurzame houtsoorten, zoals eiken, teak, grenen, vuren, kersen en mahonie. Daarnaast hebben we de expertise om de houtsoorten te combineren met andere materialen en ze te verwerken in diverse stijlen. Een industriële houten eettafel gecombineerd met een stalen frame of een eettafel van oud eiken op wielen is dan ook geen enkel probleem. Wij kunnen vrijwel elke gewenste eettafel op maat maken.

Uw eettafel thuis laten bezorgen

Wij bezorgen onze eettafels gratis in de regio van Amsterdam, waaronder in Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum en Leiden. Kortom, de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Bestelt u buiten deze provincies? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie opdoen in de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Uithoorn, nabij Amsterdam. Hier vindt u meer dan 1000m² aan maatwerk meubels en kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw eettafel. Op deze pagina neemt u alvast een kijkje in de showroom met de virtuele tour.

>> Terug naar het overzicht met tafels