PVC vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Dan zijn PVC vloeren een uitstekende keuze! PVC vloeren zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren, en dat is niet zonder reden. Bij Gerard Keune hebben we diverse PVC vloeren in ons assortiment, waardoor er altijd wel een vloer is die aan uw wensen voldoet. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Uithoorn. We helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

Wat is een PVC vloer?

PVC is tegenwoordig enorm populair. PVC staat voor polyvinylchloride, een harde kunststofsoort die ontstaat door het polymeriseren van vinylchloride. Dit maakt het materiaal gemakkelijk te bewerken en geschikt voor diverse toepassingen, zoals vloeren. PVC vloeren imiteren op realistische wijze de natuurlijke en authentieke uitstraling van een houten vloer en zijn niet meer van echt hout te onderscheiden!

De voordelen van PVC vloeren

Als u kiest voor een PVC vloer, profiteert u automatisch van verschillende voordelen. We lichten ze hieronder graag aan u toe.

PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling

Dankzij geavanceerde druktechnieken hebben PVC vloeren een voelbaar reliëf in de vorm van houtnerven. Hiermee imiteren ze feilloos de warme en natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer.

PVC vloeren zijn betaalbaarder dan klassieke houten vloeren

Droomt u van een klassieke houten vloer, maar schrikt de prijs u af? Een houtlook PVC vloer biedt dezelfde charme en warmte als echt hout, maar tegen een veel aantrekkelijkere prijs.

PVC vloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes

Bij Gerard Keune bieden we enkel PVC vloeren van de hoogste kwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes; van woningen tot kantoor- en winkelpanden.

PVC vloeren zijn waterbestendig

De bovenlaag van een PVC vloer is afgewerkt met een harde laag kunststof. Dit dient niet alleen als beschermlaag, maar sluit de naden ook helemaal af. Dit maakt dat de vloer 100% waterbestendig is. Deze vloer is dus uitstekend te gebruiken voor gebruik in keukens, badkamers en toiletten.

PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

Als u net geïnvesteerd heeft in vloerverwarming, is het natuurlijk wel fijn dat u een vloer uitzoekt die de warmte niet blokkeert. PVC vloeren zijn door hun dunne structuur en lage warmteweerstand gelukkig uitermate geschikt voor huizen of panden met vloerverwarming.

Ontdek ons ruime assortiment PVC vloeren

Bij Gerard Keune hebben we ons assortiment PVC vloeren met zorg samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu houdt van een klassieke uitstraling, een trendy visgraatpatroon, een rustgevende betonlook of de warme look van hout; we hebben voor ieder wat wils.

Visgraat PVC vloeren

De visgraat PVC vloer is de absolute winnaar van de afgelopen jaren, met zijn unieke en chique legpatroon.

 

Hongaarse punt PVC vloeren

Voor wie een variant op visgraat zoekt, biedt het Hongaarse punt patroon een elegante en rustgevende uitstraling.

 

Houtlook PVC vloeren

Kies voor een subtiele en tijdloze uitstraling met onze houtlook PVC vloeren, die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

 

Betonlook PVC vloeren

Perfect voor strakke en moderne interieurs, imiteert de betonlook PVC vloer de tijdloze uitstraling van een echte tegelvloer.

 

Het verschil tussen klik PVC en plak PVC

Bij Gerard Keune bieden we zowel klik PVC als plak PVC vloeren aan. Klik PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, dankzij het handige kliksysteem dat vergelijkbaar is met laminaat. Bij klik PVC heeft u dan ook vaak een ondervloer nodig. Plak PVC vloeren worden rechtstreeks op de ondervloer gelijmd, wat precisie en ervaring vereist. Onze vakmensen helpen u graag bij het leggen van de vloer, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe PVC vloer.

Welke ondervloer bij een PVC vloer?

Een goede ondervloer is essentieel voor een duurzame klik PVC vloer. Bij een houten ondergrond zijn ondervloerplaten voldoende, terwijl bij betonnen ondergronden een vochtwerende ondervloer noodzakelijk is. Woont u in een appartement en moet u voldoen aan geluidsnormen? Ook dan hebben we ondervloeren die geschikt zijn voor uw woonsituatie.

Ontdek de schoonheid van PVC vloeren bij Gerard Keune:

Bij Gerard Keune hebben we een breed aanbod aan diverse PVC vloeren. Bezoek onze showroom in Uithoorn en ontdek ons uitgebreide assortiment PVC vloeren. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze hoogwaardige PVC vloeren creëert u een sfeervolle en duurzame basis voor uw woning, waar u jarenlang van zult genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomvloer werkelijkheid maken! We zijn bereikbaar via 0297-561633 of stuur ons een e-mail via info@gerardkeune.nl.