Salontafel op maat

Laat een salontafel op maat maken door één van onze vakkundige tafelmakers. Geef uw wensen door, ontvang een schetsontwerp en geniet van een prachtige salontafel op maat. Uw salontafel wordt altijd gemaakt op basis van uw wensen en ideeën.

  • Speciaal voor u ontworpen
  • Gratis thuisbezorgd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
  • Volledig passend in het interieur

Wilt u een salontafel op maat bestellen? Bekijk alvast een aantal salontafels ter inspiratie en neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0297 561 633 om uw wensen door te spreken.

Kosten salontafel op maat

De prijs van een salontafel op maat verschilt doordat iedereen andere wensen heeft. De prijs is onder andere afhankelijk van de gewenste afmeting, houtsoort en afwerkingen. Zo is hardhout bijvoorbeeld duurder dan vurenhout. Als u al een ontwerp in gedachte heeft dan kunt u uw wensen via het offerteformulier doorgeven. Na uw akkoord op het ontwerp gaan onze meubelmakers voor u aan de slag.

Mogelijkheden voor salontafels

Op onze website doet u inspiratie voor uw nieuwe salontafel op maat. Daar ziet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn, iedere houtsoort kan gebruikt worden. Verder maken wij de salontafel op maat door gewenste details te verwerken zoals een stalen frame, rvs-tafelpoten en verschillende vormen.

Wij vervaardigen houten salontafels van alle soorten hout, kies bijvoorbeeld voor eiken, teak, grenen of steigerhout. Aanvullend kunt u een aantal elementen toevoegen zoals een stalen frame of poli geslepen glas, daardoor krijgt de salontafel een moderner karakter. Naast het vervaardigen van houten salontafels hebben onze meubelspecialisten ook ervaring in het maken van kloostertafels, robuuste eettafels, eettafels, sidetables en eiken tafels.

Contact

Voor een offerte op maat neemt u contact met ons op via het offerteformulier. Om u goed van dienst te zijn, kunt u het beste geval de gewenste afmeting, stijl en houtsoort door aan ons.

>> Terug naar het overzicht met tafels