Sidetables op maat

Een sidetable op maat laten maken door de ambachtelijke meubelmakers bij Gerard Keune geeft uw tafel een uniek karakter. De handgemaakte tafels worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en naar wens afgewerkt met andere materialen en verf. Een maatwerk sidetable van Gerard Keune is een bijzondere aanvulling op uw interieur. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het maken van meubels op maat en weten elke smaak en wens in een mooi ontwerp te verwerken.

  • Houten sidetables op ambachtelijke wijze gemaakt
  • Een unieke, functionele en duurzame tafel
  • Ook een showroom met vele maatwerk sidetables

Doe inspiratie op voor uw sidetable op maat op onze website of kom langs in onze showroom. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig online een vrijblijvend ontwerp aan. Wilt u uw wensen en ideeën bespreken met een van onze meubelspecialisten, bel dan naar 0297 – 561 633.

Prijzen maatwerk tafels

Wij leveren meubels op maat die we onder andere maken van verschillende houtsoorten, afwerken met diverse materialen en eventueel verven met duurzame verf. Daardoor variëren de prijzen van onze maatwerk sidetables per project. Daarnaast bepalen de afmetingen, vorm en andere toepassingen die het gebruiksgemak verhogen ook de prijs. Neem contact op of bel naar 0297 - 561 633 voor een prijsindicatie van uw tafel.

Functionele en unieke sidetables

Een unieke op maat gemaakte sidetable mag worden gezien als een waardeverhogende toevoeging aan uw woonkamer of hal. Deze tafels hebben een lang en hoog karakter, maar hebben als voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Naast de functionaliteit geeft een sidetable ook sfeer aan een kamer en tovert het kale muren om tot behaaglijke plekken. Het is een ideaal meubelstuk dat eenvoudig is in te passen in ieder interieur. U kunt uw tafel bijvoorbeeld laten maken van alle houtsoorten, met bewerkte tafelpoten, meerdere tafelbladen, laden en verschillende kleuren en lakken.

Ambachtelijke houten sidetables

Naast een showroom van meer dan 1000 m² hebben we een werkplaats waar we alle maatwerk meubels vervaardigen. Onze meubelmakers hebben tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en maken van meubels op maat, waaronder houten sidetables. Wij verwerken uw wensen in een praktisch ontwerp, waarna we de tafel maken. Tijdens het productieproces werken we de tafel eventueel af met bewerkte poten, laden, extra tafelbladen en metalen elementen. Bovendien zijn vrijwel alle houtsoorten mogelijk, zodat de sidetable moeiteloos zowel in vintage en landelijke interieurs als moderne interieurs toe te passen is.

Gratis thuisbezorgd

In Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht bezorgen wij alle meubels gratis thuis. Buiten deze provincies bezorgen we meubels tegen een vergoeding. Doe inspiratie op voor uw sidetable op maat en bekijk bovenstaande modellen of kom langs in onze showroom in Uithoorn.

>> Terug naar het overzicht met tafels