Vergadertafels voor professionele ruimtes

Een goed ingerichte vergaderruimte draagt bij aan productieve en inspirerende vergaderingen. Kies daarom een unieke houten vergadertafel op maat, die perfect aansluit op uw wensen voor een vergaderruimte. Gerard Keune Meubelen gaat graag met u in overleg voor het maken van een unieke vergadertafel.

  • Houten vergadertafels op maat

    Houten vergadertafels zijn zowel een duurzame als elegante keuze. Bij een vergadertafel op maat heeft u keuze uit hoogwaardige houtsoorten, zoals: oud eiken, teak, grenen, vuren, kersen en mahonie. Door massief hout te combineren met hoogstaand vakmanschap zorgen wij voor een unieke aanvulling op uw kantoor. Zo stemmen we uw vergadertafel volledig af op uw wensen, zoals de grootte, kleur, houtsoort en afwerking.

  • Ovale handgemaakte houten tafel van Gerard Keune

Voordelen van een vergadertafel op maat

Standaard kantoormeubelen hebben vaak het nadeel dat deze niet perfect aansluiten op de ruimte, waardoor u ruimte overhoudt of tekortkomt. Met een op maat gemaakte vergadertafel benut u uw kantoorruimte optimaal en krijgt u een meubelstuk dat qua stijl en afmetingen precies bij uw bedrijf past. Of u nu kiest voor een vergadertafel van authentiek oud eiken, een ovale tafel van teakhout of een vierkante tafel van mahonie, bij Gerard Keune Meubelen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Inspiratie voor houten vergadertafels

Een houten vergadertafel geeft elke ruimte een warme uitstraling. Bij Gerard Keune Meubelen heeft u ruime keuze op gebied van afmetingen, houtsoorten en kleur, zodat uw tafel perfect aansluit op uw kantoor interieur. Kies bijvoorbeeld een lange rechthoekige tafel voor grotere groepen, ideaal voor vergaderingen met 4 tot 10 personen. Hiernaast is een ronde of ovale tafel mogelijk. Kies deze tafel als u graag de mogelijkheid creëert om uw gesprekspartners direct aan te kijken en gezelligheid wilt stimuleren. Elke tafel zal op een eigen manier een toevoeging zijn aan uw onderneming.

  • Rechthoekige houten tafel van Gerard Keune
  • Prijsopgave voor een vergadertafel op maat

    Elke vergadertafel die we maken is uniek en met precisie ontworpen om aan te sluiten op uw wensen. Met deze reden variëren de kosten dan ook afhankelijk van de afmetingen, het houtsoort en de arbeidsuren. Voordat u een bestelling plaatst, nemen we graag uw wensen door en sturen we een ontwerp en prijsopgave. Na eventuele aanpassingen beginnen we direct met het realiseren van uw vergadertafel.

Maak uw kantoorruimte af met meer maatwerk kantoormeubilair

In onze werkplaats maken we niet alleen vergadertafels op maat, maar ook andere tafels en kasten voor uw kantoorruimte. Van dressoirs tot salontafels en boekenkasten, we werken uw ideeën uit tot een mooi en praktisch meubel. Decoreer uw kantoor op deze manier met handgemaakte houten meubels die op elkaar en op uw kantoorinrichting aansluiten. Bekijk ook onze oud eiken meubels met een uitzonderlijk en tijdloos karakter, passend in elk interieur of kantoor.

Gratis bezorging van uw meubelen op maat

We besparen u graag kostbare tijd, dus leveren we onze meubels gratis af in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We behandelen de meubels met zorg en leveren deze veilig en snel af bij u op kantoor. Bent u gevestigd buiten deze regio’s, maar heeft u wel interesse in een houten vergadertafel op maat? Neem dan contact met ons op voor onze bezorgmogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Weet u niet zeker welke vergadertafel het beste past in uw vergaderruimte? We helpen u graag bij het maken van een keuze. Bezoek onze showroom in Uithoorn met meer dan 250 meubels voor inspiratie of maak een afspraak voor het bespreken van uw ideale vergadertafel.

Gerard Keune Meubelen staat voor u klaar

Gerard Keune Meubelen is van maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor vragen over het bestelproces of het uitwerken van uw visie voor een unieke vergadertafel. Neem contact op via 0287-561633 of stuur een e-mail naar info@gerardkeune.nl om uw ideeën te bespreken.