Ladekasten op maat

Kies voor een ladekast op maat gemaakt door Gerard Keune Meubelen. Onze ladekasten worden gemaakt van duurzaam gekapt hout en volledig afgestemd op uw smaak en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onder andere een ladekast gemaakt van vuren-, teak- of kersenhout. Doe inspiratie op voor uw maatwerk ladekast of bestel direct uw kast en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis bezorging in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
  • Maatwerk houten ladekasten in verschillende stijlen
  • Een winkel in Uithoorn met meer dan 1000 m² showroom

Indien u een ladekast op maat wilt laten maken dan neemt u contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0297 561 633. Daarbij adviseren wij u om de houtsoort, afmetingen en andere toevoegingen alvast door te geven, zodat wij u gericht een prijs voor u kunnen berekenen.

Kosten ladekast op maat

Iedere ladekast op maat is uniek en daarmee de prijs dus ook. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de houtsoort, het te gebruiken beslag, de afmetingen en de arbeidsuren. Wij maken vooraf een schetsontwerp met een uitgebreide kostenindicatie. Indien u akkoord gaat, gaan wij aan de slag met het maken van uw ladekast.

Ladekasten in verschillende maten

Ladekasten worden al heel lang gemaakt voor het opbergen van allerlei grote en kleinere spullen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als commode, waarop baby’s verschoond worden. De laden zijn erg handig voor het snel pakken van luiers, doekjes en kleding.

Een ladekast met een spiegel wordt vaak gebruikt als kaptafel, waarbij de laatjes een kleiner formaat hebben voor sieraden of make-up. Ook zijn er hoge ladekasten met grote laden voor in de slaapkamer of kantoor.

Mogelijkheden van een ladekast op maat

De mogelijkheden van een ladekast op maat zijn vrijwel onbeperkt. Het combineren van verschillende materialen, bijvoorbeeld staal en eikenhout is geen probleem. Het is ook mogelijk om aan de hand van een voorbeeld een kast op maat te laten maken.

Bezorgservice

Laat uw ladekast gratis bezorgen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding voor de bezorging van uw ladekast op maat. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw ladekast netjes naar binnen wordt gedragen en op de gewenste plek wordt gezet.

Showroom

Kom langs in Uithoorn en doe inspiratie op in de showroom van Gerard Keune. Daar kunt u op uw gemak ladekasten op maat bekijken en om advies vragen. Wij helpen u graag!

>> Terug naar alle kasten