Kasten op maat

Getoond 1–64 van 179123

Doe inspiratie op voor uw kast op maat door onze maatwerk kasten te bekijken. Wat u ook zoekt, wij kunnen alle kasten op maat maken met vele houtsoorten, waaronder eikenhout, origineel oud eiken, teak, oud teak, grenen en kersenhout. Uw kast wordt op maat vervaardigd op basis van uw wensen en ideeën.

  • De kast wordt met ambachtelijk handwerk gerealiseerd
  • Uw kast speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt
  • Gratis thuisbezorgd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht
  • Meer dan 1000 m² showroom in Uithoorn met maatwerk kasten

Doe inspiratie op en bekijk de door ons gemaakte kasten, of neem direct contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken voor een kast op maat.

Kasten op maat laten maken door Gerard Keune Meubels

De ambachtelijke meubelmakers van Gerard Keune zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van houten kasten op maat, zoals boekenkasten, linnenkasten, ladekasten, winkelkasten, vitrinekasten, TV kasten en dressoirs. Door onze expertise kunnen wij elke houtsoort op vele manieren en in vele kleuren in uw kast verwerken. Oud eiken kasten behandelen wij bijvoorbeeld met houtzeep of Woodlock. Dat is een nauwelijks verkleurende, maar zeer sterke beschermlaag. Daarnaast is het mogelijk om uw grenen kast met de hand te laten schilderen in vele kleuren. Dat resulteert in een zeer warme en hoogwaardige uitstraling.

Wij hebben ook meubels met historie in ons assortiment: antiek meubilair voor de echte kenner en liefhebber. Heeft u een authentieke, klassieke interieurstijl? Gerard Keune Meubels heeft verschillende prachtige antieke kasten in het assortiment en we kunnen deze natuurlijk ook op maat maken. Kom langs in onze showroom of bekijk de antieke meubels hier.

De prijs van een kast op maat

Onze kasten op maat zijn exclusief maatwerk. Elke kast is persoonlijk en uniek, waardoor ook de afmetingen, het materiaal en de arbeidsuren variëren. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp ontvangt u een kostenindicatie waar deze punten in meegenomen zijn. Daarom adviseren we u om contact op te nemen met onze meubelmakers voor een concrete prijsindicatie. Op basis van uw wensen, de gewenste afmetingen en materialen ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

Uw maatwerk kast gratis thuis laten bezorgen

Op onze website kunt u inspiratie opdoen met de foto’s van de door ons gerealiseerde kasten. Als u uw persoonlijke wensen wilt doorspreken met één van onze meubelmakers, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag bij de vervaardiging van uw droomkast. Bovendien bezorgen wij onze kasten gratis bij u thuis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.