Dressoirs op maat

Een dressoir op maat laten maken door ambachtelijk meubelmakers die alles nog met de hand bewerken: Gerard Keune heeft tientallen jaren ervaringen in het vervaardigen van meubels op maat. U bepaalt de afmetingen, het materiaal, de kleur, de uitstraling en de structuur van de dressoir en wij maken het meubel geheel op maat: onze mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Een eigen, uniek dressoir op maat: functioneel en mooi
  • Alle houtsoorten zijn mogelijk, zoals eiken, vuren en grenen
  • Dressoirs met hoogglans, robuuste en authentieke uitstraling
  • Ook hangende en zwevende dressoirs

Laat u inspireren door de foto’s van onze maatwerk dressoirs of vraag advies aan onze meubelmakers. Ook als u al een ontwerp heeft bedacht, helpen we u graag bij het maken van een dressoir op maat. Neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden. Bovendien bezorgen wij alle meubels gratis bij u thuis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Prijzen van onze maatwerk dressoirs

Alle dressoirs die u op onze website ziet, zijn exclusief en uniek maatwerk, daarom lopen de prijzen sterk uiteen. We geven u uiteraard graag een prijsindicatie vooraf. Neem contact met ons op, bespreek uw wensen en wij maken een ontwerp inclusief kostenindicatie. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het gekozen materiaal, de afmetingen, de kleur en de afwerking. Laat u uitgebreid informeren door onze specialisten.

Meubels op maat: dressoirs

Een van de voordelen van een dressoir is de vele opbergruimte, waarbij een groot ruimtelijk effect behouden blijft. Wij maken dressoirs in vele uitvoeringen, zoals met verschillende afmetingen en designs. Op deze pagina ziet u een aantal dressoirs die wij gerealiseerd hebben, waaronder dressoirs met deuren, met laden en met open vakken. Doe inspiratie op voor uw eigen dressoir of bespreek uw wensen met onze meubelmakers.

Houten dressoirs met uw design

Een dressoir biedt ruimte aan leuke decoraties en andere woonaccessoires, zoals lampen, fotolijstjes en kandelaren. U kunt er ook voor kiezen om er een schilderij of spiegel boven te hangen. Een dressoir is een sieraad in huis. De meubelmakers van Gerard Keune maken deze sieraden van alle houtsoorten, zoals geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak en grenen. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het maken van hangende en zwevende dressoirs. Alles wordt uitgevoerd naar uw wensen. Heeft u al een idee hoe uw dressoir eruit moet komen te zien, neem dan gerust contact met ons op voor een ontwerp op maat.

Gratis thuisbezorgd in Amsterdam en omstreken

Alle op maat gemaakte dressoirs bezorgen we gratis thuis in onze regio: Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Uithoorn. Hier kunt u rustig onze maatwerk meubels bekijken, vragen stellen aan onze specialisten en u laten informeren over de mogelijkheden.

>> Terug naar alle kasten