Robuuste salontafel

Laat een robuuste salontafel op maat maken door de meubelspecialisten van Gerard Keune. Bel ons om uw wensen door te geven en wij maken een ontwerp voor u. Met hout en staal maken we vervolgens uw robuuste tafel. Vraag gelijk een offerte aan voor uw op maat gemaakte meubel.

  • Elke salontafel op maat gemaakt
  • Landelijke of industriële salontafel
  • Gratis levering in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht

Salontafel op maat

Als u op zoek bent naar een unieke robuuste salontafel, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Bij ons vindt u one of a kind meubelen, omdat we alle tafels en kasten zelf ontwerpen. Een stoere salontafel past in elk interieur. In een industriële inrichting is hij de finishing touch, terwijl hij in een modern of klassiek interieur een echte blikvanger is. Zo geeft u uw woonkamer een stoer element. Bekijk onze salontafels op maat.

Hout en staal, robuuste materialen

Kwetsbare materialen gebruiken we niet. Wel werken we graag met hout en staal, omdat deze sterke materialen jaren meegaan én een onverwoestbaar meubel opleveren. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout, teakhout of grenenhout voor uw salontafel. Dit hout combineren we desgewenst met stalen of rvs poten om een industriële look te creëren.

Geleefde uitstraling

Het is een echte trend tegenwoordig: de geleefde look. Een meubel hoeft er niet meer netjes of als nieuw uit te zien. Het hout van de robuuste salontafel moet juist echt gebruikt zijn. Grof oud eiken is daarom een populair materiaal. We gebruiken 100 tot 300 jaar oude balken die gerecycled zijn. Dit zagen we in alle gewenste maten om uw industriële salontafel te maken.

Stoer interieur

Wilt u uw hele interieur opfrissen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen u graag de juiste stijl voor uw houten meubelen te vinden. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld een robuuste salontafel, een stoere eettafel, een industriële tv kast en een authentieke vitrinekast voor u. Dan heeft u in no time een hele nieuwe inrichting. Om het af te maken bieden we u ook banken, fauteuils en eetkamerstoelen.

Klantenservice

Neem contact op met de meubelspecialisten van Gerard Keune voor meer informatie over robuuste salontafels. We maken graag een offerte op basis van uw wensen. Bel 0297 531 633 of mail naar info@gerardkeune.nl. Heeft u een tafel gezien die u mooi vindt? Laat het ons dan weten, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat u wilt. In Noord- en Zuid-Holland en Utrecht bezorgen we uw salontafel gratis. Hierbuiten rekenen we bezorgkosten.