TV Kasten op maat

Een tv kast op maat laten maken die afgestemd is op uw interieur en uw televisie: de meubelmakers van Gerard Keune zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van tv kasten op maat van kwalitatief hoogwaardig hout. Elke kast is geheel naar wens te maken met onder andere laden, kleppen, dubbel scharnierende deuren, schuifdeuren, verstelbare planken.

  • Een tv kast op maat gemaakt, passend in uw interieur
  • Tv kasten van diverse houtsoorten, zoals eiken teak en geschilderd hout
  • Gratis thuisbezorgd in Amsterdam en omgeving

Op onze website doet u inspiratie op voor uw droommeubel. Heeft u al een ontwerp in gedachten, neem dan contact op om uw wensen door te spreken.

Getoond 1–64 van 9212

Meubels op maat: tv kasten

Tv kasten worden gemaakt om op een ontspannen en praktische manier naar de tv te kunnen kijken. Er moet ook allerlei randapparatuur in kunnen worden opgeborgen. De tv kan op een dressoir worden gezet of erboven worden opgehangen, zodat de tv te allen tijde in het zicht blijft staan.

Wilt u dit niet, dan kan de tv ook in de kast verzonken worden en met een lift naar boven geschoven worden. Het is ook mogelijk om de tv in een hoge kast te zetten, welke is voorzien van schuifdeuren of dubbel scharnierende deuren. De tv is dan niet zichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt. Kortom, de indeling van de kast kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Voorbeelden hiervan zijn laden op gewone geleiders of op soft close systemen. Schuifdeuren op soepel lopende rails of met dubbel scharnierende deuren. Dit is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies.

Houten tv kasten

Onze tv kasten kunnen van alle houtsoorten worden gemaakt, zoals geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak en grenen. Alles wordt uitgevoerd naar uw wensen. Daarnaast kunnen we de planken van de kast bijvoorbeeld ook maken van poli geslepen glas en uitlichten door led- of halogeenverlichting. Bovendien hebben wij ook veel ervaring in het vervaardigen van maatwerk boekenkastenvitrinekastenladekastenlinnenkastendressoirs en winkelkasten.

Tv kasten op maat maken bij Gerard Keune

Wilt u een op maat gemaakte tv kast van Gerard Keune? Dan doorlopen we de volgende stappen:

Stap 1: Kom langs in onze winkel in Uithoorn, verstuur een e-mail of neem telefonisch contact op om uw wensen voor de tv kast te bespreken met een van onze adviseurs.

Stap 2: Samen met u verfijnen we uw ideeën en brengen we deze in een voorlopig ontwerp op papier.

Stap 3: Aan de hand van het voorlopige ontwerp stellen we een gedetailleerde offerte samen.

Stap 4: Na uw goedkeuring van de offerte, werken we het ontwerp uit tot in de puntjes.

Stap 5: We beginnen met het maken van uw op maat gemaakte tv kast.

Stap 6: Zodra uw tv kast gereed is, bezorgen en installeren we hem op het aangegeven adres, zodat u kunt genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte tv kast.>> Terug naar alle kasten

Materiaalopties

Bij Gerard Keune begrijpen we dat de keuze van het materiaal essentieel is voor de uitstraling en duurzaamheid van uw tv kast. Naast de traditionele houtsoorten waaronder eiken, teak, grenen, vuren, kunnen de meubels gecombineerd worden met andere materialen, zoals stalen elementen  en glas om diverse stijlen te creëren.

Dienstverlening en levering

Onze dienstverlening stopt niet bij het ontwerpen en vervaardigen van uw perfecte tv kast. Wij bieden een volledige service, van het eerste ontwerp tot de levering en installatie bij u thuis. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw nieuwe meubelstuk zorgvuldig wordt geplaatst en volledig voldoet aan uw verwachtingen. Levering is mogelijk in heel Nederland, met speciale aandacht voor een veilige en tijdige bezorging.

Milieubewust en duurzaam

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen bij Gerard Keune. We kiezen bewust voor materialen die milieuvriendelijk en duurzaam zijn, met respect voor onze planeet. In veel projecten maken we bijvoorbeeld gebruik van gerecycled eikenhout. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door efficiënte productiemethoden en het hergebruiken van materialen waar mogelijk.

Inspiratie opdoen

Op zoek naar inspiratie voor uw unieke tv kast? Onze showroom in Uithoorn en de website staan vol met creatieve voorbeelden van wat er mogelijk is. Van klassiek tot modern, van minimalistisch tot extravagant, bij ons vindt u inspiratie voor elk interieur. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen, kleuren en ontwerpen die uw woonruimte zullen verrijken en personaliseren. Kom langs of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Neem contact op om uw tv kast op maat te laten maken

Neem contact op om een ontwerp van uw tv kast te laten maken. Houd daarbij rekening met de afmetingen van uw kamer, de afmetingen van de tv, welke appratuur u in de kast wilt plaatsen en in welke stijl de kast gemaakt moet worden. Zoals u op deze pagina kunt zien maken wij zowel robuuste kasten, als kasten met een moderne verfijnde uitstraling: onze mogelijkheden zijn onbeperkt.