TV Kasten op maat

Meubels op maat: tv kasten.

De naam zegt het al: tv kasten worden gemaakt om op een ontspannen en praktische manier naar de tv te kunnen kijken. Hierin moet ook allerlei randapparatuur kunnen worden opgeborgen en gebruikt (liefst op afstand). De tv kan op een tv dressoir worden gezet of er boven worden opgehangen. De tv blijft ten alle tijde in het zicht staan.

Wilt u dit niet dan kan de tv worden verzonken in tv kast en met een tv lift naar boven geschoven. De tv kan ook in een hoge tv kast worden gezet, welke is voorzien van schuifdeuren. De tv is dan niet zichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt. De indeling kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Laden op dubbel uittrekbare geleiders, waar cd’s of dvd’ inpassen. Schuifdeuren op soepel lopende rails. Uittrekplanken om beter bij uw randapparatuur te kunnen. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden.

Onze tv kasten kunnen in alle houtsoorten worden gemaakt, zoals van geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak, grenen, etc., etc. uitgevoerd naar de wens van de klant. De planken kunnen ook worden gemaakt van poli geslepen glas en uitgelicht door led- of halogeenverlichting.