Winkelkasten op maat

Meubels op maat: winkelkasten.

De term winkelkast geeft een idee dat het een kast uit een winkel betreft. Deels klopt dat ook. Wat wij tegenwoordig een winkelkast noemen is eigenlijk een grote wandkast, waar veel in opgeborgen en veel in getoont kant worden. Het bovengedeelte van een winkelkast is dan ook meestal gemaakt om spullen te laten zien: hetzij in open vakken, hetzij achter glazen deuren.

Het ondergedeelte is gemaakt om minder toonbare spullen in op te bergen en dus voorzien van dichte deuren en/of laden. Een winkelkast in de woonkamer geeft rust: alles staat in een kast en voorkomt een ‘rommelig’ effect in huis. Onze winkelkasten kunnen in alle houtsoorten worden gemaakt, zoals van geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken, teak, grenen, etc., etc. uitgevoerd naar de wens van de klant.

Naast winkelkasten kunnen we u ook helpen bij het op maat maken van boekenkasten, TV kasten, ladekasten, linnenkasten, dressoirs en vitrinekasten.

Bezorgen meubels Amsterdam e.o.

Bezorgen doen wij gratis in onze regio, waaronder : Groot Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Leiden, Alphen a/d Rijn, Gouda. Kortom: de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Kom langs in onze winkel aan de Schans te Uithoorn en laat u informeren over al onze mogelijkheden.

>> Terug naar alle kasten