Winkelkast op maat

Een winkelkast op maat is een eyecatcher in uw woning, doordat er slechts één exemplaar van bestaat. De kast is geheel volgens uw wensen, omdat u alles zelf kunt bepalen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het formaat, de houtsoort, de kleur en het aantal deuren en lades. Iedere winkelkast wordt met ambachtelijk handwerk gerealiseerd. Om ideeën op te doen wat betreft de mogelijkheden hebben wij een showroom van 1.000 m² in Uithoorn waar u diverse op maat gemaakte winkelkasten kunt bekijken. Als vanzelfsprekend kunnen wij ook met u meedenken over de mogelijkheden.

Wat is een winkelkast?

TV kasten, boekenkasten, ladekasten, linnenkasten en natuurlijk winkelkasten. Kasten zijn er in alle soorten en maten, maar wat is nu een winkelkast? Bij de naam winkelkast denkt u ongetwijfeld aan een kast die in een winkel wordt gebruikt. Dit klopt voor een groot deel. Tegenwoordig is een winkelkast een grote wandkast waar veel in opgeborgen en getoond kan worden.

In de meeste gevallen is het bovenste gedeelte van een winkelkast gemaakt om spullen te laten zien. Dit gedeelte bestaat vaak uit open vakken met of zonder glazen deuren. Om rust en reinheid in uw kamer te creëren bestaat het onderste gedeelte van de winkelkast uit een gesloten deel. In deze dichte laden en/of kasten kunt u uw persoonlijke spullen opbergen, waardoor uw kamer altijd opgeruimd en netjes oogt.

Uw winkelkast op maat laten maken door Gerard Keune Meubels

De vakkundige meubelmakers van Gerard Keune Meubels zijn gespecialiseerd in het ambachtelijk maken en ontwerpen van houten winkelkasten. Dankzij onze kennis kunnen wij iedere houtsoort en vele kleuren in uw kast verwerken. Zo kan een grenen winkelkast bijvoorbeeld in diverse kleuren worden geschilderd. Behoudt u liever de natuurlijke houtkleur? Ook dit is mogelijk. Wij brengen dan een sterke beschermlaag aan met een houtzeep of Woodlock.

De prijs van een winkelkast op maat

De winkelkasten op maat zijn exclusief maatwerk. Iedere kast is persoonlijk en enig in zijn soort, waardoor de afmetingen, het materiaal en de arbeidsuren verschillen per winkelkast. Voordat wij aan de slag gaan met de kast, maken wij eerst een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Vervolgens ontvangt u een prijsindicatie van onze meubelmakers op basis van uw wensen, de gewenste afmeting en materialen. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Uw maatwerk winkelkast gratis thuis laten bezorgen

Wij bezorgen uw op maat gemaakte winkelmast gratis in de regio Uithoorn. Hieronder vallen onder andere Groot-Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Hilversum, Bussum, Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Kortom: de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Doe inspiratie op in onze showroom

In Uithoorn hebben wij een showroom van 1.000 m² waar u diverse op maat gemaakte kasten kunt bekijken. Wandel door de showroom heen en bekijk de verschillende modellen, houtsoorten en opties. Doordat wij alle kasten op maat maken, kunt u ervoor kiezen om diverse winkelkasten samen te laten voegen tot uw droomkast. Onze vakkundige meubelmakers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met onze meubelmakers

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Gerard Keune Meubelen door te bellen naar 029 756 1633 of stuur een e-mail naar info@gerardkeune.nl.