Meubels op maat

Bij de aanschaf van nieuwe meubels is het belangrijk dat deze aansluiten bij uw smaak en stijl. Gerard Keune Meubelen is gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Zo maken wij o.a. ambachtelijke stoelen, kasten, tv meubelen en oud eiken tafels geheel naar uw idee en wens. Zodoende vindt u bij Gerard Keune altijd een uniek meubel welke precies past in het interieur van uw huis.

Mogelijkheden van onze meubelspecialisten

Bij Gerard Keune Meubelen staat u als klant voorop. Met 50 jaar ervaring hebben wij de kennis en de kunde om een meubel te ontwikkelen dat uitstekend aansluit op uw wensen en het interieur dat u voor ogen heeft. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in het op maat maken van:

  • Nieuw- en oud eiken tafels
  • Kasten
  • Inloopkasten
  • Tv-meubelen
  • Kloostertafels

Bij Gerard Keune Meubelen wordt u geholpen door een echte meubelspecialist die al uw wensen in kaart zal brengen. Uw wensen worden hierbij omgezet in een ontwerp, dat na uw goedkeuring, zal worden ontwikkeld tot uw ideale meubel.

Heeft u vragen of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

maatwerk

Onze werkwijze

Meubels op maat worden bij familiebedrijf Gerard Keune Meubelen al bijna 50 jaar met passie gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een unieke kast, tafel of authentieke stoel bent u bij Gerard Keune Meubelen aan het juiste adres. In onze werkplaats gaan onze vakmannen ambachtelijk te werk om uw meubels zo precies en uniek mogelijk op maat te maken.

 

Het meetwerk van meubels op maat

Uw meubels op maat zullen precies moeten passen op de plek waar deze komen te staan. Precies meetwerk is daarom zeer belangrijk, onze medewerkers plaatsen uw meubel daarom het liefst zelf. Nadat uw gewenste meubel is gemaakt zal het vakkundig worden geplaatst. Precies zoals u het voor ogen heeft.

 

Diversiteit van meubels op maat

U kunt bij Gerard Keune Meubelen in de meeste gevallen zelf het houtsoort kiezen en u bepaalt zelf hoe uw meubel op maat wordt afgewerkt. Dit kan met de bekende afwerkingen als beits, lak of was en daarnaast met een bijna onzichtbare beschermlaag of hoogwaardige meubelolie.

 

De kwaliteit van meubels op maat

Onze op maat gemaakte meubelen worden na het produceren met een timmermansoog gecontroleerd. Door onze ruime ervaring bent u bij ons verzekerd van een meubel op maat van hoge kwaliteit geheel volgens uw wens en perfect aansluitend op de rest van uw interieur.

 

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een meubel op maat en wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar wij samen met u een ontwerp opstellen van uw droommeubel.

Gerard Keune Meubelen

Schans 7 – 11

1421 BA Uithoorn

Tel: 0297-561633

Email: info@gerardkeune.nl

 

Gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Openingstijden

Maandag12.00 – 18.00

Dinsdag09.30 – 18.00

Woensdag09.30 – 18.00

Donderdag09.30 – 18.00

Vrijdag09.30 – 18.00

Zaterdag09.30 – 17.00