Linnenkasten op maat

Laat een houten linnenkast op maat maken door onze ambachtelijke meubelmakers. Onze maatwerk kasten zijn uniek en worden compleet met de hand vervaardigd. Bekijk onze linnenkasten en doe inspiratie op voor uw eigen kast. Ziet u een linnenkast waarvan het ontwerp u aanspreekt? Vul dan het contactformulier in en vraag een vrijblijvend ontwerp aan voor uw linnenkast op maat of bel direct naar 0297 - 561 633.

  • Houten linnenkasten met de hand gemaakt
  • Een unieke kast op maat ontworpen en vervaardigd
  • Gratis thuisbezorgd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Neem contact op om uw wensen en ideeën te bespreken of kom langs in onze showroom in Uithoorn om onze maatwerk meubels en antiek te bekijken.

Maatwerk kast prijzen

De prijzen van onze linnenkasten op maat zijn onder meer afhankelijk van de gekozen houtsoort, de afwerking, de verf, de vormen en de afmetingen. Als u al een ontwerp gekozen heeft of een ontwerp op onze website heeft gezien dat u aanspreekt, kunt u ons contactformulier invullen voor meer informatie. Een van onze meubelspecialisten zal vervolgens contact opnemen om uw wensen door te nemen, waarna we een ontwerp maken. Na uw akkoord op het ontwerp maken we de linnenkast op maat.

Linnenkasten: een brocante kledingkast

Linnenkasten zijn grotere, zeer praktisch ingerichte meubelen voor het opbergen van linnengoed, beddengoed en kleding. De indeling passen we om die reden geheel naar wens aan naar de behoefte van de klant. We voorzien de linnenkasten bijvoorbeeld van houten deuren en laden en metalen knoppen. Daarnaast maken we de kasten in vele formaten en is het mogelijk om allerlei voorzieningen te laten aanbrengen om het gebruikersgemak te verhogen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt uw linnenkast bijvoorbeeld laten maken met klap- en/of schuifdeuren, doorzichtige of ondoorzichtige deuren, met planken en/of een kledingrek, met laden, spiegels en nog veel meer.

Een kast in laten bouwen

Uw linnenkast in laten bouwen om bijvoorbeeld de gehele ruimte van uw slaapkamer te benutten behoort ook tot onze mogelijkheden. U bepaalt de vormgeving en kleur, waarna we de kast op afspraak monteren. Onze linnenkasten worden in alle houtsoorten gemaakt, zoals geschilderd hout, eiken, origineel oud eiken en teak. We voeren alles uit naar uw wensen.

Gratis thuisbezorgd in Amsterdam en omgeving

Maatwerk kasten bezorgen we gratis thuis in onze regio: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Vul ons contactformulier in of bel naar 0297 - 561 633 en informeer naar de mogelijkheden van een maatwerk linnenkast of kom langs in onze winkel in Uithoorn en laat u informeren over al onze meubels op maat. Naast een uitgebreid assortiment maatwerk meubels vindt u in onze showroom ook vele antieke meubels.

>> Terug naar alle kasten