Eiken eettafels

Natafelen na een familiediner, even bijkletsen tijdens de koffie of vol geconcentreerd werken. Uw eettafel is vaak multifunctioneel en de plek waar lief en leed wordt gedeeld. Bent u op zoek naar een unieke tafel die past bij uw wensen en waaraan u zich heerlijk thuis voelt? De eiken eettafels en meubels van Gerard Keune Meubelen zijn ambachtelijk en op maat gemaakt. Iedere eiken tafel wordt vervaardigd van hoogwaardige en natuurlijke materialen en wordt geproduceerd naar uw wens.

Bent u geïnteresseerd in een eiken eettafel of meubel in Amsterdam en omstreken? Graag luisteren wij naar uw wensen zodat wij tot een ontwerp kunnen komen.

 

Oud eiken eettafels op maat

Gerard Keune Meubelen is een specialist in het vervaardigen van eiken eettafels en meubels op maat. Door bijna 50 jaar ervaring zijn wij in staat om een eiken tafel te ontwerpen en maken welke perfect aansluit op uw wensen. Hierbij houden wij, onder andere, rekening met de functionaliteit, grootte, kleur, stijl en het gewenste materiaal. Na het akkoord op het ontwerp zullen wij starten met de bouw van uw eiken eettafel.
Neem contact op

26
Yes
None
1
Zoeken...
/oud-eiken-eettafels/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eettafel eiken met schuine poten
Eettafel eiken met schuine poten Image

Eettafel eiken met schuine poten, in diverse afmetingen en kleuren.

Eettafel eiken met slofpoot
Eettafel eiken met slofpoot Image

Eettafel eiken met slofpoot, maatwerk mogelijk.

Eettafel oud eiken 450x140
Eettafel oud eiken lang
Eettafel oud eiken lang Image

Eettafel oud eiken, maatwerk mogelijk.

Eettafel oud eiken met ijzer
Eettafel oud eiken met RVS zuilen
Eettafel oud eiken met RVS zuilen Image

Eettafel oud eiken met RVS zuilen, kan in alle maten.

Eettafel oud eiken met speciaal onderstel
Vierkante eiken eettafel
Eettafel nieuw eiken

Origineel oud eiken uit 1800

Voor het vervaardigen van tafels van tafels van origineel oud eiken worden oude steunbalken van 10 tot 25 centimeter dikte gebruikt. Deze steunbalen zijn afkomstig van boerderijen en huizen die allen gebouwd zijn tussen 1800 en 1940.

Deze robuuste balken worden doorgezaagd en vervolgers op gewenste dikte gebracht. De buitenzijden van deze balken worden uiteindelijk het ‘gezicht’ van de eettafel waardoor iedere eettafel uniek van vorm en uitstraling is. De originele sleetsheid van het oud eiken en het vakmanschap van de meubelmakers geven de prachtige 6 tot 10 cm dikke tafelbladen een uniek en tijdloos karakter, geschikt voor elk interieur.

 

Jarenlang genieten van uw unieke eiken eettafel

Doordat wij eiken eettafels geheel op maat voor u samenstellen, bent u verzekerd van een uniek exemplaar dat in geen één andere meubelwinkel verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast staan de eettafels geheel in het teken van duurzaamheid en kwaliteit. Gerard Keune Meubelen maakt gebruik van de meest kwalitatieve materialen waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Door de vele projecten die wij de afgelopen jaren hebben afgeleverd, bent u bij Gerard Keune Meubelen bovendien verzekerd van een ervaren en vakkundige meubelmaker.

 

Bezoek de showroom

Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over onze oud eiken tafels? Neem dan gerust contact met ons op. Gerard Keune Meubelen staat graag voor u klaar om een passend antwoord te geven op uw vraag.

Gerard Keune Meubelen

Schans 7 – 11

1421 BA Uithoorn

Tel: 0297-561633

Email: info@gerardkeune.nl

 

Gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Openingstijden

Maandag12.00 – 18.00

Dinsdag09.30 – 18.00

Woensdag09.30 – 18.00

Donderdag09.30 – 18.00

Vrijdag09.30 – 18.00

Zaterdag09.30 – 17.00