Teakhouten meubels op maat concept

Dankzij onze specialisatie in maatwerk en bijna 50 jaar vakmanschap produceren we graag al uw gewenste teakhouten meubels op maat. Dat betekent geen verdere zoektocht meer naar specifieke vormen en maten. U levert gewoon uw eigen ideeën en wensen bij ons aan en we realiseren dit in een uniek ontwerp met bijhorende prijsopgave. Weet u nog niet concreet wat voor meubel u precies wilt? We voorzien u graag van passend advies. In overleg maken we van schetsen een definitief ontwerp en gaan we gelijk voor u aan de slag.

 • Gespecialiseerd in teak meubels op maat
 • Kasten en tafels in diverse stijlen
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Passend advies
 • Uitgebreide showroom in Uithoorn

Kom bij het maken van een keuze gerust bij ons langs op locatie in Uithoorn om inspiratie op te doen.

Prijzen van op maat gemaakte teakhouten meubels

De prijs van op maat gemaakte teak meubels is op voorhand niet op de website weergegeven. Echter, we vinden het belangrijk om u snel duidelijkheid te geven over de kosten. We schetsen graag een ontwerp waarin we alle details opnemen, zoals de afmetingen en de manier van afwerking. Gewenste aanpassingen zullen we in overleg met u doorvoeren en bij het overeenkomen van het ontwerp leveren we een bijhorende prijsopgave. Na een akkoord gaan we gelijk met uw teakhouten meubels aan de slag. Neem voor vragen over ontwerpmogelijkheden gerust contact op via 0297 561 633 of ons contactformulier.

Voordelen van teak

Teak is een edele houtsoort. Het ziet er sierlijk uit en heeft vaak geen onderhoud nodig. Omdat olieachtige stoffen zich in het houtsoort bevinden is teak deels vocht- en vuilafstotend. Deze eigenschappen voorkomen vlekken en hierdoor behoudt teak langdurig zijn artistieke uitstraling. Teakhouten meubels zijn daarnaast erg sterk, waardoor het hout niet splintert. Dankzij het langdurig behouden van hun natuurlijke schoonheid, zijn teak meubels geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Teak meubels vakkundig op maat gemaakt

We zijn bij Gerard Keune Meubelen al 50 jaar gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Onze experts kijken met een ervaren vakmansoog naar uw wensen en houden met alle aspecten rekening.

Gerard Keune Meubelen kijkt naar:

 • De functie van het meubel
 • Gewenste afmetingen
 • Gewenste stijl
 • Type teak

We geven vervolgens passend advies over uw teak meubel. Als al uw wensen in het ontwerp zijn verwerkt, starten we met de bouw van uw teakhouten meubel.

Voorproefjes te bekijken in onze showroom

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van op maat gemaakte teakhouten meubels? Kom bij ons langs op locatie. In onze showroom geven we u inzicht in de mogelijkheden en afmetingen van teak meubels. Er is ruimte om inspiratie op te doen en de eerste ideeën te laten vormen in uw gedachten. Leg gerust uw ideeën aan ons voor en onze ontwerper gaat gelijk met u aan de slag om een ontwerp te tekenen. U kunt online ook een eerste blik werpen in onze meubelwinkel met de virtuele tour.

Ruimte voor vragen

Teak meubels op maat bestellen kan diverse vragen oproepen. Onze meubelexperts nemen graag de tijd voor u om deze te beantwoorden. Neem voor al uw vragen contact met ons op via 0297 561 633 of stel ze via ons contactformulier.

 • Adres- en contactgegevens

  Gerard Keune Meubelen
  Schans 7 - 11
  1421 BA Uithoorn
  0297- 561633
  info@gerardkeune.nl
  Routebeschrijving

 • Openingstijden

  Maandag: 12:00-18:00 uur
  Dinsdag: 09:30-18:00 uur
  Woensdag: 09:30-18:00 uur
  Donderdag: 09:30-18:00 uur
  Vrijdag: 09:30-18:00 uur
  Zaterdag: 09:30-17:00 uur
  Zondag: Gesloten